Alleen Opbouw VTV Horsetruck

Zelf Auto Leveren

Opbouw paardencompartiment op een door u aangeleverde wagen

Wilt u zelf een auto aanleveren die u wilt laten ombouwen tot horsetruck? Geen probleem.

VTV bouwt voor u in eigen fabriek een paardencompartiment op een door u aangeleverde auto. Dit kan een nieuwe of een gebruikte auto zijn, ongeacht het merk. Daarnaast kunt u ook een gebruikte bakwagen of bestaande vrachtwagen door ons laten ombouwen tot paardenvrachtwagen / horsetruck.  Deels om laten bouwen van een eigen vrachtwagen tot paardenvrachtwagen behoort tevens tot de opties.

Om veiligheid te kunnen garanderen is niet iedere wagen geschikt voor ombouw tot paardenwagen / horsetruck. Mocht u een van deze opties overwegen dan nemen wij graag vooraf met u de technische details door. Als een auto geschikt is en u de auto heeft aangeleverd bouwen wij hierop een compleet nieuw paardencompartiment die u naar eigen wens zelf kunt inrichten. Uiteraard wordt de gehele horsetruck in de door u gewenste kleur gespoten. U krijgt op het paardencompartiment 3 jaar garantie. 

Regelmatig krijgen wij ook complete occasions als inruil. Deze kunnen in het verleden door ons zijn gebouwd maar worden in ieder geval helemaal nagekeken.

HIERONDER EEN VAN ONZE 'PARADEPAARDJES'


Een beauty

Dit is een prachtig voorbeeld van een opbouw op een door de klant aangeleverde auto.

Diverse inrichtingen en opties zijn mogelijk, en scherp geprijst! Pak de telefoon en kijk of wij voor jou iets kunnen betekenen.

Garantie & Inruil

Waar de keuze ook op valt, op het paardencompartiment geven wij 3 jaar garantie. Inruilen? We bespreken het graag met u.

Benieuwd naar de mogelijkheden? VTV staat u graag te woord